top of page

Els nostres IOGURTS

1678444967815.jpg

Per fer un bon producte s'han de cuidar totes les fases, des de que es produeixen les matèries primes com la llet, fins que arriba al client.

La qualitat comença amb l'alimentació de les vaques, que és molt important. Aquestes s'alimenten dels camps de pastures on surten al mati a l'aire lliure, i pinso ecològic a base de cereals que menjen a la tarda.

La qualitat del pinso es la millor, i juntament amb l'herba fresca ens donaràn una gran qualitat de la llet.

Amb una bona alimentació i una bona cura dels animals, evitarem que estiguin estressats i que afagin malaltíes.

Després, a l'obrador, s'elaboren els iogurts mitjançant una pasteurització i fermentació lenta, cuidant molt les temperatures, i sense que es perdi la cadena de fred.

El procès d'elaboració pot ser d'entre 12 a 24 hores, segons el tipus de fermentació que es faci.

La llet dels nostres productes, ve de granjes com la que us presentem a aquí.

GRANJA CAN ROGER

Can Roger es una granja situada al municipi de Cardedeu. Es l'única ramadería que queda a Cardedeu i l'única del Vallès amb certificat ecològic.

La història de Can Roger va començar l’any 1830 amb en Sisco Roger i 6 generacions després segueixen treballant, provant i aprenent de l'ofici.

Es recull la llet diariament i s'elabora amb l'objectiu de que sigui el més fresca i bona possible, tot cuidant del benestar animal, i treballant cada dia per a tenir un dels millor productes ecològics.

granja-can-roger.jpg
fotogranja3-768x576.jpg
fotogranja2-768x576.jpg
vacas-pastando-768x576_edited.jpg
bottom of page