top of page
Las montañas se encuentran con el lago
logo blanc sol blanc transparent_edited.png

NOSALTRES

Nosaltres

OBJECTIUS

SABORS D’ORIGEN és un projecte nascut al Moianès amb la voluntat d’apropar a les cuines dels nostres clients, col·lectivitats, comerços i indústria, els millors productes ecològics dels nostres agricultors, ramaders i elaboradors de proximitat.

EL PERQUÈ

El nostre projecte sorgeix de la necessitat de donar suport a petits i mitjans productors locals que malgrat tenir un molt bon producte no tenien capacitat ni temps per fer-lo arribar al client.

INICIS

Vam començar l’any 2017 amb la filosofia d’incorporar tots aquells productors que complissin amb els criteris de qualitat, sostenibilitat i/o projecte social fent-los partícips en la presa de decisions alhora de donar a conèixer, marcar preus i comercialitzar els seus productes.

ACTUALMENT

Oferim una gran varietat de productes ecològics certificats i d’altres, que malgrat no tenir la certificació ecològica, compleixen amb els requisits de qualitat, proximitat i sostenibilitat. Gràcies a la confiança dels nostres clients i la gran varietat i riquesa dels productors del nostre territori podem oferir un gran assortiment de productes i incorporant-ne de nous constantment.

insta.jpg

SEGUEIX-NOS!

@saborsdorigen

Si vols estar atent a les últimes novetats

segueix-nos a Instagram!!

Manos escribiendo

PARLEM!

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat amb el nostre projecte i/o tens algun dubte, contacta'ns.

BB_LOGOBLACK.png

· VOLS FORMAR PART D'UNA COMUNITAT QUE 

DÓNA SUPORT ALS PRODUCTORS LOCALS!!??

· FES-TE USUARI DE BOMBA BOMBA I GAUDEIX

D'AQUEST MERCAT VIRTUAL PER LA BONA GENT!

FROM GOOD PEOPLE

TO GOOD
PEOPLE

BB_ICON_B.png
bottom of page