top of page
pomes.jpg

Mooma

Son la tercera generació de la família que es dedica al cultiu de pomes a l’Empordà. L’experiència familiar de més de 50 anys en l’àmbit fructícola els permet oferir productes de qualitat derivats de la poma com sucs, vinagres, conserves, licors...

La poma conté minerals, vitamines i polifenols antioxidants. Aquest fet situa els seus productes a la base d’una dieta saludable i equilibrada. Els productes Mooma són km-0 ja que la totalitat de la matèria primera prové de les pròpies plantacions situades a Palau-sator (Baix Empordà).

L'any 2016, després de 4 anys de recerca, es van decidir a comercialitzar Mooma (Montgrí + Poma): la primera sidra catalana! Es tracta d’una beguda fresca, completament natural, de circuit curt, baixa en alcohol i saludable. És una sidra del tipus USA.

agroalimentario-mas-saulot.jpg

Agroalimentària Mas Saulot

Al Mas Saulot és on elaboren la sidra i els sucs. Compta amb més de 20 hectàrees de pomeres. La família s’hi va instal·lar fa sis generacions quan Llorenç Vidal va comprar les terres i el mas. Al 1962 es van plantar les primeres pomeres; abans aquestes terres havien tingut altres tipus de conreu com són arrossars, molt típics de la zona.

mas-la-resclosa.jpg

Mas la Resclosa

Aquesta finca es va incorporar l’any 2000, si bé la família la conreava des de feia desenes d’anys. Va ser la primera al Baix Empordà a produir pomes. El seu sòl sorrenc i el fet d’estar al costat del riu Ter els dona certs avantatges en la producció. Aquí és on tenen part de la finca experimental de noves varietats de pomes sidreres.

girona-fruits.jpg

Girona Fruits

Pere Frigola va ser un dels socis fundadors de Girona Fruits, gerent i president. Ser socis de l’única cooperativa gironina amb funcionament real cooperatiu els dona la possibilitat de fabricar i produir gairebé tot l’any amb la millor matèria primera de la zona procedent de les seves plantacions i els associats.

Productes Mooma

bottom of page